2020 – 2021 Yaz Tatili Trendleri; Bahçenizde Havuz Keyfi

23 July 2020 Yayımlayan : Sermedhavuz
2020 – 2021 Yaz Tatili Trendleri; Bahçenizde Havuz Keyfi

Evinizin bahçesi varsa tatil yapmak için tatile gitmeye beklemenize gerek yok. Evinizin bahçesine havuz yaptırarak tatile ayağınıza getirebilirsiniz. Havuz fiyatları nın çok maliyetli olacağı düşünülüp genelde bu hayalden vazgeçilse de işin aslı öyle değil. Artık betonarme havuzların yerine hızlı yerleştirilen ve kolay yapılan prefabrik havuz kullanılmakta. Bu havuzların yapımı daha kolay ve daha hızlı sürdüğü için havuz maliyetleri de betonarme havuzlara göre daha düşüktür. Ayrıca havuzlarda kullanılan liner kaplama sayesinde havuzlarda bakteri ve mikroorganizmalar oluşmaz, betonarme havuzlar kadar temizlik ve bakım gerektirmez. Dolayısıyla ilerleyen zamanlarda da bakım ve temizlik için sizlere çok fazla maliyet gerektirmeyecektir.

2020 – 2021 Yaz Tatili Trendleri
2020 – 2021 Yaz Tatili Trendleri

Neden Bahçemizde Havuz Keyfi?

Bahçenize prefabrik yüzme havuzu yaptırmanız durumunda tatil ayağınıza getirmiş olursunuz. Uygun bir peyzaj ve düzenleme ile evinizin bahçesini size ait bir cennete dönüştürebilirsiniz.

Eğer küçük çocuklarınız varsa yüzmeyi erkenden öğrenmeleri için evinizin bahçesinde havuz mükemmel bir fırsat olacaktır. Bahçenize havuzda ve ağaçlık alanlarla donatmanız hem sizi hem de çocuklarınızı sakinleştirecek ve şehir stresini atmanızı sağlayacaktır.

Bahçenizde havuz olması küçük çocuklarımızın da canlarının sıkılmasını engelleyecek ve okul tatillerinde yüzme sporu yapmalarını sağlayarak sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunacaktır.

Ortak alanlarda kullanılan ortak havuzlarda hijyen büyük bir sorun haline gelebilmektedir. Oysa evlere yapılan havuzlar sadece size aittir ve havuz yapımı nda kullanılan yeni tekniklerle suyun hijyenik kalması sağlanmaktadır.

Bahçenizde Havuz Keyfi Nasıl Sağlanır?

Öncelikle elbette ihtiyacınız olan bir havuz olacaktır. Havuzun modeli ve ebatlarını havuzun yerleştirileceği alana göre belirleyebilirsiniz. Sermed Havuz Firması ile sizin bahçenize uygun özel boyutlarda da havuz üretimi yapılabilmektedir.

Bahçeniz için yapılacak olan havuzun boyutları ve modeli belirlendiyse tatilinde çok fazla kalmadı. Sermed havuz firması ile hijyenik ve güvenilir prefabrik havuz yaklaşık olarak 10 gün içinde teslim edilmektedir.  

Havuzunuz tamamlanırken bir yandan peyzajı ile de ilgilenebilirsiniz. Güzel bir peyzaj ile evinizi dünyanın en güzel manzaralarından birine dönüştürmeniz mümkün.

Havuz etrafına özellikle tropik ağaçlar ve çiçekler çok yakışmaktadır. Havuzunuzun dekorasyonu için led ve güneş enerjisi ile çalışan ışıklar ve aydınlatmalar da oldukça şık bir görüntü sağlayacaktır.

Havuzun yanına bir barbekü alanı yaparak tatilinizi misafirlerinizi de ağırlayacağız bir parti havasında geçirebilirsiniz.

Havuzun etrafına akşam yemeklerinizi havuz kenarında yiyebilmek için şık masa ve sandalyeler yerleştirebilirsiniz.

Havuz kenarlarında en çok yetişen unsurlardan bir tanesi de şömine diyebiliriz. Binlerce farklı şömine çeşitlerinden bir tanesini seçerek tasarımınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede havuz kenarında vereceğiniz tatillerle otantik bir tema kullanabilme fırsatınız olacaktır. Havuzun serinliği ve şöminenin sıcaklığı ile partilerinizde kuracağınız dostluklarda içinizi ısıtıp ruhunuzu serinletecektir.

Bahçenize yapabileceğiniz en büyük güzelliklerden bir tanesi de bahçeniz ile uyumlu bir yol yapmak olacaktır. Yaptıracağınız yolun döşemesini havuzumuzda uyumlu seçmeniz tasarım lazım daha şık görünmesine sebebiyet verecektir.

Eğer çocuklarınız varsa havuz için yapabileceklerinizin sınırı daha da genişliyor. Havuzunuz için yaptıracağınız bir kaydırak hem çocuklarınızın hem de sizin evinizin bahçesinde eğlenceli bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Havuzun etrafına kuracağınız salıncak ve hamaklar da hem çocuklarınızı mutlu edecek hem de görüntüyü güçlendirecektir.

Güneşlenmek için havuzun kenarına yerleştireceğiniz şezlonglar size bir otelde hizmet görüyormuş gibi hissettirecektir.

Bahçenize yapacağınız havuz tasarımı evinizde korunaklı, özgür, sakin, huzurlu ve ekonomik bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Sermed havuz firması özel tasarımları ve güvenilir teknolojik hizmetleri ile projelerinde size tüm bu fırsatları sunar, evinizde gerçekleştirmek istediğiniz hayal ettiğiniz için kaliteli hizmet verir.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !