2020 Trend Havuz Modelleri

04 July 2020 Yayımlayan : Sermedhavuz
2020 Trend Havuz Modelleri

Havuz modellerinin göz alıcı tasarımları bahçelerin dekorasyonlarını tamamlarken artık küçük bahçeler ve teraslar için de lüks havuz modelleri bulabilirsiniz. 2020 havuz trendleri arasında zevkinize hitap edecek sade, doğal ya da gösterişli havuz modelleri yer alıyor.

2020 Havuz Trendleri Nelerdir?

Havuz seçimi yapmadan önce son yılların gözdesi olan havuz modellerine göz atabilirsiniz. Günümüzde en çok tercih edilen havuz modelleri arasında prefabrik havuz modelleri, liner kaplama havuzlar, fiplus panel havuz, Maldiv Havuz ve doğal havuz modelleri yer alıyor.

2020 Trend Havuz Modelleri
2020 Trend Havuz Modelleri
  • Prefabrik havuz modelleri havuz sahibi olmanız için en kolay ve ekonomik yoldur. Prefabrik havuzlar; yüksek dayanımlı, hızlı kurulan, zemin hareketlerinden etkilenmeyen, %100 sızdırmaz özelliklere sahip havuzlardır. Sahada sadece montajının yapılması, farklı ölçü seçenekleri ve dar alanlar için de uygun olması sebebiyle trendler arasında yerini alıyor.
  • Müşterilerimiz için sunduğumuz özel tasarımlı havuzlar göz alıcı olduğu kadar sorunsuz kullanım özelliklerine sahiptir. Trend havuz modelleri arasında liner kaplama havuzlar listenin başında yer alıyor. Havuz zeminine döşediğimiz liner kaplama; sızdırmazlık, hijyen, dayanıklılık özelliklerine sahiptir. %100 sızdırmaz özellikli liner kaplamalar anti-bakteriyeldir. Beton ve çelik platformlarda, prefabrik havuzlarda liner kaplama kullanıyoruz.
  • Havuzların şık ve göz alıcı tasarımlarının yanı sıra sağlığınıza zarar vermemesi oldukça önemlidir. Fiplus havuz modeli kaplamalarında anti-bakteriyel özellik olması suyu her zaman temiz tutmaktadır. Trend havuzlar arasında yer alan Fibool panel havuz geliştirilmiş teknoloji ile üretilir ve maksimum konfor özellikleri taşır. Kurulumu kolay olan havuzların gövdesi beton kadar dayanıklıdır.

Kimyasaldan Uzak Doğal Havuzlara Ne Dersiniz?

Son yılların en çok tercih edilen havuz tasarımları ekolojik ve doğal havuzlar. Modern havuzlar listesinin başında yer alan bu havuzların tasarımları farklı türlere ayrılır. Ekolojik havuzlar; doğadaki tatlı su birikintisini ya da göleti çeşitli tekniklerle taklit ederek tasarlanan doğal görünümlü havuzlardır. Estetik görünümlü ekolojik havuzlarda çeşitli su bitkileri vardır ve suyun her zaman temiz kalmasını sağlarlar.

Çevreyle bütünleşen, sağlıklı, doğal görünümlü havuzlar 2020 trendlerinin başında geliyor. Doğru havuz tasarımlarımız çevresiyle tam anlamıyla bütünleşiyor ve doğal bir yüzme alanı haline geliyor. Klor ve benzeri kimyasallar arıtıcılar yerine anti-bakteriyel sistemlerle sağlığınıza zarar vermeyecek göz alıcı tasarımları bahçelerinizle buluşturuyoruz.

Modern Ekonomik Havuzlar Var Mı?

Havuz sahibi olmak için tercih edebileceğiniz ekonomik ve kolay bir yöntem olan prefabrik havuzlar trend havuzlar arasında yer alıyor. Prefabrik havuz üretiminde liner kaplama kullanılır. Prefabrik havuz tasarımlarını müşterilerimiz istediği ölçülerde ve şekillerde yapıyoruz. Sermed Havuz olarak müşterilerimizin bütçelerine uygun, konforlu, çağdaş, estetik, kaliteli havuzlar üretiyoruz.

İstediğim Havuz Tasarımını Yaptırabilir Miyim?

Havuz modelleri arasında istediğiniz tarzı bulamamış olabilirsiniz ya da beğendiğiniz projelerde değiştirmek istediğiniz tasarım özellikleri olabilir. Hayalinizde havuz tasarımını yapmamız için projenizi sunmanız yeterli. Geliştirilmiş teknolojiler, kimyasaldan uzak doğal temizleme ve estetik havuzlar en kısa sürede size ulaşacaktır. Tasarım yapılacak alanın küçük ya da büyük olması fark etmeden akılcı çözümlerle tüm alanlara özel havuz hayallerinizi gerçekleştiriyoruz.

Dar Bahçeler için Havuz Modelleri Var Mı?

Tüm bölgeler için havuz tasarımlarımız olduğu gibi dar alanlar için de havuz projelerimiz vardır. Dar bahçeler için oval havuz modelleri ile çözüm üretiyoruz. Akılcı çözümlerle bahçe alanlarınızı en doğru şekilde kullanarak göz alıcı tasarımlara imza atıyoruz. Yüzme ve güneşlenme keyfini bir arada bulabileceğiniz lüks havuzlar da dar bahçeler için akılcı çözümlerle tasarlanmaktadır. Cephe dizaynı ile uyumlu küçük tasarımlı havuz modelleri için bizimle istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !