2020 Havuz Fiyatları

08 July 2020 Yayımlayan : Sermedhavuz
2020 Havuz Fiyatları

Havuz yaptırmak eskiden zor ve maliyetli olsa da günümüzde gelişen sistemler kolaylıklar sağladığı gibi havuz maliyetleri de azalmıştır. Ekonomik fırsatlar sunan prefabrik havuz modelleri ile istediğiniz gibi bir havuza sahip olmanız zor değil. Teras, balkon ve bahçelere göre farklı dizayn edilen havuz modellerini uygun fiyatlarla yaptırma şansınız vardır.

Havuz Modelleri Nelerdir?

Sıcak yaz günlerinde yüzme keyfini yaşamak için tercih edebileceğiniz birçok havuz modeli vardır. Profesyonel kadromuzla bahçe, balkon ve teras için istediğiniz ölçülerde havuz modelleri tasarlıyoruz. Hazır modellerin yanı sıra istediğiniz modeli tasarlayarak istediğiniz havuz modeline kavuşmanız için hizmet veriyoruz. Havuz modelleri arasında seçim yapabileceğiniz birçok seçeneği vardır.

2020 Havuz Fiyatları
2020 Havuz Fiyatları
  • Havuz modelleri içinde en uygun maliyetli havuzlar prefabrik havuzdur. Prefabrik havuz yapılacağı bölgenin ölçüleri dikkate alınarak fabrikada hazırlanır. Hazırlama aşamasında hava koşullarından etkilenmediği gibi girdi çıktı maliyetlerinde de büyük değişimler yaşanmaz. Bu nedenle daha uygun fiyatlarla hazırlanarak istediğiniz alana monte edilir.
  • Fiplus Panel havuzlar en sağlam ve dayanıklı havuz modelleri arasındadır. Türk mühendisler tarafından geliştirilen havuz modellerinde kullanılan fibercement levhalar daha dayanıklı olmasını sağlamıştır.
  • Liner kaplama havuzlar seramik kaplamaya göre daha avantajlı ve daha dayanıklı olan havuz modelleridir. Bu kaplamaların renkleri müşterilerimiz tarafından belirlenebilir. Fabrikada uzman kadromuz tarafından hazırlanan kaplamaların özellikleri oldukça fazladır. Anti-bakteriyel olması, izolasyona gerek duyulmaması, pürüzsüz olması, havuzun kimyasallardan etkilenmemesi, gelişen teknolojinin ürünlerinden olması gibi birçok avantaj sağlamaktadır.

Prefabrik Havuz Fiyatları Ne Kadar?

Prefabrik havuz fiyatları klasik betonarme havuz modellerine göre daha düşüktür. Ekonomik olarak avantaj sağlayan bu havuzlar uygun fiyatlarla istediğiniz her yerde havuz tasarımı yapılmasına olanak tanımıştır. 2000’li yılların teknolojisi olan prefabrik havuz sistemi günümüzde en çok tercih edilen havuz modelleri arasındadır. Havuz derinliği, havuz yapılacak alanın büyüklüğü, havuz aksesuarları, aydınlatma seçenekleri ve elektrik sistemi, filtreler gibi havuz özelliklerine göre havuz fiyatları belirlenir. Doğru fiyatlar almak için ekibimizde iletişime geçebilir ve istediğiniz tasarımı bizimle paylaşabilirsiniz.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !